maanantai 25. toukokuuta 2015

Lähentelypaniikki!

Heräsin tajuamaan et reissu lähenee ja nyt on jo toukokuun loppu! Olis siis ohjelmassa ruveta katselemaan juna-aikatauluja ja lähettelemään saapumisaikoja sähköpostilla majoituksiin. 
Jotenkin taas jännittää tää reissuun lähtö niin kuin ei olis ikinä missään käynyt: miten lennot menee, riittääkö rahat, kiukkuaako lapset kun lentoajat on niin myöhäiset... 
Silmä valkkaa jo pyykkiä lajitellessa vaatteita jotka kuivuu nopeasti ja menee pieneen tilaan, ja jotka tarvittaessa voi hylätä matkan varrelle jos tulee ostettua jotain uutta. Lähinnä lapsille. Itelle en juuri koskaan osta mitään.
Edelleen pähkäilen, että ostaisinko junalippuja etukäteen netistä vai sitten vasta esim. kohteeseen saapuessa. Etukäteen ostamalla tietysti säästyisin siltä että joudun solkkaamaan englannin tsekin ja Saksan sekoitusta juna-aseman tiskin takana istuvalle penseälle virkailijalle, joka ei ymmärrä sanaakaan puheestani. Mutta toisaalta siinäkin on oma viehätyksensä. Eikös henkinen kasvu tapahdukin aina oman mukavuusalueen ulkopuolella?

Loppuun vielä fiilistelyvideo Ceske Budejovicesta: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti